Vier goals op rij voor Vicente Besuijen: 'Ik dank God en Bradly van Hoeven'

Vicente Besuijen na de 0-2 bij FC Den Bosch
© Jari Leijssenaar
VOETBAL - Vicente Besuijen scoorde in en tegen Den Bosch zijn vijfde goal in het shirt van FC Emmen en zijn vierde treffer op rij. De vleugelspeler, die sinds de winterstop wordt gehuurd van Aberdeen, schoot in De Vliert de 0-2 tegen de touwen. "Heel lekker dit. Ik dank God, mijn medespelers en vooral Bradly van Hoeven. Hij gaf een geweldige voorzet."
"Het team en de technische staf laten mij lekker voelen. Of ik ooit al eens vijf keer op rij heb gescoord? Nee, nog nooit. Daar moet ik volgende week dan maar voor zorgen."

'Meer vrouwen en kinderen eerst'

"Of we de play-offs gaan halen? Ik heb er in ieder geval veel vertrouwen in. We zijn er nog niet, maar we hebben wel gewonnen en dat moest", aldus Besuijen die de slotfase wel te spannend vond. "Zeker nadat zij die 1-2 maakten. Ik vind dat wij dan veel zakelijker moeten spelen, meer vrouwen en kinderen eerst. Er mag gewoon niets meer doorkomen. Maar uiteindelijk overleefden we en kunnen we het volgende week gaan afmaken."
Vier keer op rij voor Vicente Besuijen: 'Dankzij God en Bradly van Hoeven'

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.