liveblog | 3 mei

Lees terug: FC Emmen wint in Den Bosch en kan de play-offs ruiken

  • Emmen komt in de 34e minuut door Parzyszek op voorsprong: 0-1
  • Besuijen maakt halverwege de tweede helft de 0-2
  • Een kwartier voor tijd maakt Den Bosch de aansluitingstreffer
Laatst bijgewerkt: 3 mei, 22:40 uur
22:04

Razendspannende slotronde

Wat is de Keuken Kampioen Divisie toch een prachtige competitie die de ontknoping krijgt die het verdient. FC Emmen heeft alles in eigen hand en bij winst volgende week tegen De Graafschap strijden de Emmenaren mee in de play-offs voor promotie, als MVV niet onverhoopt de vierde en laatste periode in de wacht sleept. Die mogelijkheid bestaat nog, al zijn de Maastrichtenaren dan wel afhankelijk van de uitslagen op drie andere velden.
22:02

Willem II keert terug naar de Eredivisie

De Tricolores spelen gelijk tegen FC Dordrecht en dat is genoeg voor promotie. De strijd om de tweede promotieplek ziet ook volgende zijn ontknoping. FC Groningen maakte in de slotminuut gelijk tegen Telstar, waardoor de ploeg volgende week, thuis tegen directe concurrent Roda JC, de promotie volledig in eigen hand heeft. De Groningers moeten dan wel winnen, anders keert Roda JC terug naar de Eredivisie.
21:59

Strijd met MVV om play-offs

MVV maakte laat in de wedstrijd nog de 2-3 en de beslissing valt daarom volgende week in de laatste speelronde. MVV neemt het dan thuis op tegen VVV. Op papier kan FC Emmen ook nog NAC passeren op de ranglijst, de ploeg uit Breda gaat volgende week op bezoek bij TOP Oss.
21:56

90+8 ' - Drie punten mee naar Emmen

Wat een spanning in de slotfase van de wedstrijd, maar FC Emmen neemt de drie punten mee naar huis. FC Emmen kan volgende week thuis tegen De Graafschap zich plaatsen voor de play-offs.
21:54

90+6' - Druk op de ketel

Volle pressie van de thuisploeg op het doel van FC Emmen. De Drenten staan met elf man in de eigen zestien en een zucht van opluchting is op de bank te zien als Oelschlägel de bal kan oprapen.